duminică, 21 octombrie 2012

POVESTEA DE GROAZĂ

A fost odată ca niciodată un monstru  pe nume Zombi. El era foarte trist pentru că nu avea nici un prieten. Toate lumea îl considera foarte urât şi rău. În oraş a venit un domn pe nume Frankenstein. Cei doi s-au întâlnit, iar Frankenstein l-a întrebat pe Zombi:
- Vrei să fim prieteni ? 
Zombi a spus da. Frankenstein şi Zombi după ce s-au împrietenit au hotărât să meargă în Scoţia să-l întâlnească pe Nesi, monstrul din Loch Ness. Ei nu mai fusese niciodată în Loch Ness, dar au fost odată în Egipt. Pe vrea acea ei nu se cunoşteau. În Egipt au cunoscut Mumia. Le-a fost uşor să-l întâlnească pe Nessi. S-au împrietenit cu el. Împreună s-au gândit şi s-au hotărât să meargă să-i întâlnească pe toţi monştrii din lume. Însă şi-au dat seama că unii dintre monştrii au trăit în alte timpuri. Au construit împreună o Maşină a Timpului. Şi astfel l-au întâlnit pe Grifon, pe Cerber, l-au cunoscut pe Vampir şi pe Godzila. Cu ajutorul Maşinii Timpului i-au întâlnit şi pe Ciclop, pe Centaur. Apoi au cunoscut-o pe Hidra şi mai apoi pe Meduza.
Într-o altă călătorie în timp le-au întâlnit pe Vrăjitoare, au mai întâlnit un căpcăun, un dragon. S-au întâlnit cu Monstrul Zăpezii. Să ştiţi că l-au cunoscut şi pe extraterestrul care a căzut în Zona 51. Într-o altă călătorie în timp l-au întâlnit şi pe Bigfoot.
La un moment dat au ajuns chiar şi în perioada dinozaurilor unde au dat faţă în faţă cu T-Rex. I-au cunoscut pe toţi dinozaurii care au trăit pe Pământ. Le-au trebuit câteva zile pentru asta. Pleisiozaurul semăna foarte mult cu Nesi. Nesi cred că provenea din aceeaşi familie. Quetzalcoatlus semăna cu un liliac uriaş. Smilodon fatalis era un tigru cu dinţi-sabie. Hyaenodon era un vânător nemilos cu o înfăţişare înspăimântătoare. Una dintre cele mai uriaşe păsări care a existat vreodată a fost moa Dinornis. Era o pasăre care nu avea aripi. După ce i-au cunoscut pe toţi monştrii care au existat vreodată s-au dus la convenţia monştrilor. Aici se dădea premiul pentru cel mai mare monstru. A câştigat Smilodon pentru dinţii săi sabie. 
În călătoria lor cei trei prieteni monştri l-au întâlnit şi pe om. Omul era frumos la înfăţişare, dar făcea multe lucruri foarte rele. Cum ar fi Bomba atomică sau Zidul Berlinului. Cei trei prieteni şi-au dat seama că omul ar fi cel mai mare monstru din lume. Cu toate astea ei s-au mai gândit şi au ajuns la concluzia că omul, dacă vrea, se poate schimba. Omul poate să fie şi frumos şi bun.

SfârşitNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu